Telepítési tájékoztató

X2.0 Cable System Zárt-kötélpályás, mobil rendszerű vízisí- és wakeboard pálya Telepítési tájékoztatója

1. Vörösfenyő oszlop összeállítása: Exkluzív megjelenésű, kézi megmunkálással előállított 10m magas vörösfenyő tartószerkezet! (acélból is építhető). Az egyedülálló vörösfenyő oszlopoknak köszönhetően, a nagy mérete ellenére sem tájidegen a rendszer!
wakeboard telepítés12. Motoros oszlop összeszerelése, majd az oszlop felhúzása!
wakeboard telepítés23. A 10m-es motoros oszlop már a helyén. A másodlagos oszlop átúsztatásra felkészítve, indulhat az oszlop vízen történő átvontatása az úszó stég segítségével. A vörösfenyő oszlopok úsznak a víz felszínén, így nem igényel különleges vízi szállítóeszközt.
wakeboard telepítés34. Másodlagos oszlop megérkezése, majd felcsörlőzése és felállítása a túlparton.
wakeboard telepítés4

5. Az állítható magasságú talpakkal, könnyen és pontosan pozícionálható a rendszer szinte
bármilyen terepviszonynál, akár a vízbe állítva is. Az oszlopok elhelyezése a parton és a vízben egyaránt lehetséges. A talpak akár 100cm színt különbséggel is állíthatók! Egymás közti távolságuk akár 280m is lehet! A 280m fesztávú pályán is optimális a feszesség!
wakeboard telepítés5gyékényes6.Másodlagos oszlop a feszítősúllyal, amely a kábel állandó feszességét biztosítja, így nem kell bajlódni a nyúlásból és a hőmérséklet ingadozásából adódó kábel feszességének változása miatti beállítgatásokkal. Az egyenletes, rángatás mentes húzás, könnyed siklást tesz lehetővé. Nem utolsó sorban megakadályozza a rendszer esetleges túlterhelését!

 

7. Felső kábel elhelyezése: Mindjárt partot ér a kábel, melyet felhelyezzük a tárcsára.
wakeboard telepítés6

8. A kiegyensúlyozott hajtómű-egység és a formatervezett X alakú vonszoló is a helyére kerül. A hajtómű-egység 5,5kW -7,5kW-os hajtóművel rendelhető.
wakeboard telepítés7

9. Karbantartás elvégzése! Az úszóstég két funkciót is ellát. Építésnél szállításra, és arról való szerelésre használható. Üzemeltetésnél pedig, mint start hely szolgál.
wakeboard telepítés8

10. Indíthatjuk is a rendszer! Kézi távirányítás a partról történik, de az autómatikus vezérlés is választható opció. A pálya irányítása könnyedén elsajátítható. A számítógépes vezérlőegység pedig hordozható. Fokozatmentes sebességszabályozás 0-40 km/h-ig.
wakeboard telepítés9

11. START az úszóstégről!
wakepark telepítés