X2.0 Wakepark Gyékényes

8851Gyékényes, Petőfi utca 94.

wakeboard elem

ZÁRVA VAGYUNK!
2019: Jelenleg még nem nyitottuk ki a parkot! 

 

Facebook oldalunkon is bejelentkezhetsz, ahol mindig naprakész információt találsz.

gyekenyes-wakepark

Pálya használati díjak pártolói tagok /bárki aki jön csúszni/ részére:

 1. Fél napos: 5.000 Ft
  10-15 óráig   vagy  15-20 óráig
  Egyesületi wakeboard deszka használata fél naposhoz: 1.000 Ft
 2. Egész napos: 7.000 Ft
  10-20 óráig
  Egyesületi wakeboard deszka használata egész naposhoz: 1500.-Ft
 3. Tanulóknak félnapos oktatás: 10-15 óráig!
  Teljesen kezdők számára a félnapos oktatással egybekötött wakeboardozás díja 8.000 Ft /tartalmazza a felszerelést: deszka, mellény, igény esetén neoprén és sisak/

Igény esetén női és férfi neoprén ruházatot biztosítunk ingyenesen.

wakeboard oktatás

A gyermekekkel is egyénileg foglalkozunk:

A pályára egy időben maximum 15 főnek engedünk jegyet váltani, elkerülve a hosszú várakozási időt, és ezzel megtartva az aktív sportolási lehetőséget.
A Facebook-os oldalunkon folyamatosan friss tájékoztatást adunk a pályán tartózkodók létszámáról, de telefonon is kérhetsz tájékoztatást a pillanatnyi helyzetről.
Időjárást a webcam-en látod.
Facebook-on írásos üzenetben foglalhatsz  előre időpontot, ha tutira akarsz menni. Ha a regisztráció ellenére nem jelensz meg, kérlek jelezd felénk, vagy többé nem áll módunkban elfogadni az írásos  jelentkezésedet!

wakeboardoználAz X2.0 EXTRÉM VÍZISPORT EGYESÜLET pártoló tagja lehet minden olyan természetes és jogi személy, aki/amely egyetért az Egyesület működésével, ehhez anyagi, szakmai, erkölcsi vagy más támogatást nyújt.

Minden érdeklődőt, strandolót, nézelődőt szeretettel várunk!

wakeboard ugrások1

Outdoor wakeboardos csapatépítő program a közös élményért! Kiváló program cégeknek csapatépítő tréning keretein belül eltölteni egy napot gyönyörű környezetben, grillezéssel egybekötött sportolással. A wakeboard pálya kibérlésre is van lehetőség.   Ár: megegyezés szerint.

Legénybúcsú program: az egész társaság jól fog szórakozni

Ajándékkártya: Legyél kreatív, és lepd meg szeretteidet egy igazán különleges és felejthetetlen élménnyel egy gyönyörű környezetben.  Az ajándékkártya magába foglalja az oktatást + a felszerelést 8000FT

ugras-2